Delivery Related Queries
  1. which location does Lazzpharma.com deliver products right now?
    Answer: We deliver countrywide from city to city through fast and efficient delivery channels.
  2. How long will it take to deliver my order?
    Answer: If you order by 11AM then you will get same day delivery
    if you order after 11AM then you will get next day delivery
    48-72 Hours for outside Dhaka ( depends on distance )
  3. What are your delivery charges?
    Answer: Delivery Charge is 80tk for inside Dhaka  and 120tk for outside Dhaka.
  4. What are the payment Methods ?
    Answer: There are three types of payment methods.
    Cash on delivery , only applicable in Dhaka city and if purchase amount is less than 2000tk
    MFS ( Rocket & Bkash), applicable for outside Dhaka city delivery and if purchase amount is 2000tk or above for Dhaka city delivery
    Credit/debit card ( not introduced yet )
  5. What are the charges for Cash-on-Delivery (COD) payment method?
    Answer: No charge need for cash on delivery payment method.
  6. What type of freight will be used to ship my order containing liquid products?
    Answer: We will use thermal bag which is controlled temperature for delivering liquid products.
  7. How do I know if my order has been shipped?
    Answer: Please call to our hotline/ knock to our facebook page www.facebook.com/lazzpharma
  8. Is it possible to cancel my order after the payment?
    Answer: Sorry, it is not possible to cancel your order after your pay for it.
  9. Can I change my delivery address after placing my order?
    Answer: Yes, you can change your delivery address if your order is not picked up for delivery from our warehouse.
  10. How is my order packaged?
    Answer: Your order is packaged and sealed by security tape.
  11. How will my order be delivered?
    Answer: Your order will be delivered by our trained delivery person.